4umeubels-werkplaats overzicht

Samenwerking en partners

Welkom bij Onze Samenwerking met Leveranciers en Partners

Bij 4uMeubels geloven we sterk in de kracht van samenwerking. We begrijpen dat ons succes niet alleen afhangt van onze interne inspanningen, maar ook van de waardevolle relaties die we opbouwen met onze leveranciers en partners. Samen streven we ernaar om de best mogelijke producten en diensten te leveren aan onze klanten en de markt te blijven leiden.

Waarom Samenwerking voor Ons Belangrijk Is

We zijn ervan overtuigd dat echte innovatie en groei voortkomen uit synergie en het delen van kennis. Onze samenwerking met leveranciers en partners is een essentieel onderdeel van onze strategie. Door middel van open communicatie en wederzijds begrip kunnen we efficiënter opereren en elkaar aanvullen in onze sterke punten. Samen creëren we een ecosysteem dat de concurrentie ver vooruit is.

Onze Samenwerkingsprincipes

Vertrouwen en Transparantie: We bouwen relaties op basis van vertrouwen en eerlijkheid. We delen informatie en inzichten om gezamenlijke doelen te bereiken.

Innovatie: Samenwerking stimuleert innovatie. We moedigen creativiteit aan en dagen elkaar uit om nieuwe oplossingen te vinden voor uitdagingen.

Kwaliteit en Prestatie: We streven altijd naar de hoogste kwaliteit en prestatie. Door samen te werken met experts in hun vakgebied, versterken we onze capaciteit om uitmuntendheid te leveren.

Duurzaamheid: We erkennen onze verantwoordelijkheid om duurzaam te opereren. Samen met onze partners zetten we ons in voor milieu- en sociale duurzaamheid.

Hoe We Samenwerking Aangaan

We nodigen leveranciers en partners uit om deel uit te maken van ons groeiende netwerk. Als u geïnteresseerd bent in een samenwerking met 4uMeubels, neem dan contact met ons op. Samen kunnen we nieuwe hoogten bereiken en onze gedeelde visie verwezenlijken.

Samenwerking is de sleutel tot succes. Laten we onze krachten bundelen en een opwindende toekomst tegemoet gaan!

Wij helpen vakmensen vooruit. Maiburg heeft een zeer compleet aanbod in materialen en technieken op gebied van lijmen, schuurmateriaal, plaatmateriaal en installatie en afwerking van vloeren en meubels. Maar we kijken verder dan alleen het aanbod.

Pfleiderer. Make your visions work. Pfleiderer staat bekend om zijn hoogwaardige en robuuste kunststofplaten, gemelamineerd spaanplaat en nog veel meer. Deze producten zijn in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar en mede hierdoor zeer breed toepasbaar.

Blum moving ideas

Julius Blum is ’s werelds grootste fabrikant van beslag voor hoogwaardige keukens en meubels. Voor wooncomfort en -kwaliteit.

De OSTERMANN-Groep is een zeer klantgerichte en in Europa groeiende vakhandel voor keuken-, meubel- en interieurbouw. Met ongeveer 475 medewerkers en een moderne, innovatieve logistiek is OSTERMANN marktleider in Europa als het gaat om kantenband, meubelbeslag, inbouwartikelen en werkplaatsbenodigdheden.

Zakelijk spuitwerk

Ook voor bedrijven en industrie kunnen wij veel betekenen. Producten of halffabricaten van kunststof, metaal of hout kunnen wij voorzien van een kwalitatief hoogwaardige laklaag in iedere RAL of NCS kleur.

Dominic Dirkse Design is opgericht door ingenieur en architect Dominic Dirkse van den Heuvel, na ruim dertien jaar werkervaring te hebben opgedaan bij verschillende gerenommeerde architectenbureaus. Het designlabel vertegenwoordigt een ontwerpstijl waarbij de architectuur van de fabrieksindustrie uit 1900 de basis heeft gevormd. Vanaf het begin van zijn loopbaan in 2007 heeft Dominic Dirkse veel gewerkt aan de transformatie van fabrieksgebouwen uit deze tijd. Het fascineerde hem dat deze bouwwerken 100 jaar later nog steeds bruikbaar waren en hedendaags vrij eenvoudig te transformeren zijn naar diverse andere gebruiksfuncties. Mede daardoor heeft deze architectuurstijl zijn ontwerpen beïnvloed vanaf het eerste moment. Duurzaamheid begint bij flexibiliteit!

RJ Lastechniek is gespecialiseerd in kwalitatief hoogstaand pijpfitten, metaalbewerking en laswerkzaamheden.

Zorg voor de kwaliteit van het onderwijs is vanzelfsprekend, want alleen dan halen we het beste uit de student!

Het Samenwerkingsverband biedt leerlingen de mogelijkheid om via het systeem van ‘werkend leren’ aan de slag te gaan binnen de Interieurbouw en Meubelindustrie. Je kunt kiezen uit de opleidingen voor meubelmaker/(scheeps-)interieurbouwer of machinaal houtbewerker.