Klantenrecensies

Hieronder vindt u een aantal recensies die door onze klanten zijn achtergelaten.
U kunt ook op Werkspot recensies lezen van onze klanten.
Bedankt voor het delen van uw ervaringen!

Uniek en Professioneel

Klantenreviews
★★★★★
Via vrienden van ons, in wiens huis Remco een prachtige en originele keuken op maat heeft gemaakt, zijn ook wij in contact gekomen met Remco. De communicatie liep vanaf onze eerste kennismaking zeer prettig en soepel. Ieder contact was helder, duidelijk, overzichtelijk en zéér sympathiek. Wij zijn in Arnhem naar zijn prachtige bedrijf geweest en hij is meerdere keren bij ons thuis geweest. Aangename ontmoetingen die we zeker zullen gaan missen. Hij heeft voor ons, in de woonkamer, een bijzonder mooie klassieke boekenkast gemaakt, een wastafelmeubel op de logeerkamer en een grote kledingkast op maat. We zijn enorm enthousiast over het resultaat en vooral de boekenkast valt enorm op. Dagelijks krijgen we complimenten over dit unieke stukje vakwerk. We genieten er volop van en wat staan onze dierbare boeken er mooi in! Remco is een kunstenaar, een vakman, een zeer getalenteerde ontwerper. Kwalitatief ambachtelijk maatwerk dat vinden wij een omschrijving die bij hem en zijn werk past. Hij komt afspraken na, is goed bereikbaar en benaderbaar en is zéér sympathiek en correct in de omgang. En daarbij heeft hij veel humor en is ieder gesprek met hem zeer aangenaam. We hebben nog meer plannen in ons huis, en zullen, zo mogelijk, in de toekomst zeer zeker opnieuw met Remco afspreken. De wereld is mooier met vakmensen zoals hij. Daar kan menigeen nog wat van leren. Remco, hartelijk dank voor jouw prachtige ontwerpen en het mooie resultaat en hopelijk binnenkort weer eens tot ziens. Altijd welkom voor een kop koffie en een gezellig gesprek. Hans en Marjo
- Hans en Marjo

Vakwerk!

Klantenreviews
★★★★★
Meerdere inbouwkasten en bijkeuken laten maken. Erg professioneel en altijd vlot contact, super goed meegedacht. Knap geleverd en goed afgewerkt. Zijn iedere dag blij met het vakwerk dat geleverd is! Dank Remco!
- Elske

renovatie houten eettafel

Klantenreviews
★★★★★
Wij hebben onze 18 jaar oude eettafel door Remco laten renoveren. Ovalen massief houten (maple leaf) eettafel van 2.50m bij 1.30 m met 2 stalen poten. Ooit op maat laten maken. De tafel en poten waren afgeleefd en zijn zojuist als nieuw weer teruggeplaatst. Uitstekend vakwerk. Remco is ook bijzonder plezierig in de omvang en accuraat in zijn planning. Topper!
- Harry Vedder

Via onderstaand formulier kunt u een recensie achterlaten. Laat ons weten wat uw ervaringen zijn met 4uMeubels!

Name
Email
Review Title
Rating
Review Content