Klantenrecensies

Hieronder vindt u een aantal recensies die door onze klanten zijn achtergelaten.
U kunt ook op Werkspot recensies lezen van onze klanten.
Bedankt voor het delen van uw ervaringen!

hoekkast met schuine muren

★★★★★
De op maat gemaakte kast is in een ochtend in elkaar gezet en finegetuned op afwijkingen aan de muur. Blij met het resultaat.
- beatrijs van den Brink

Top maatwerk inbouwkasten

★★★★★
We betrekken sinds kort een nieuwbouwwoning. Via onze keukenleverancier zijn we geadviseerd om contact op te nemen met Remco voor het op maat maken van inbouwkasten onder de trap en onder schuine wand op de zolder/2e verdieping. We voerden diverse voorgesprekken bij ons thuis en in de werkplaats van Remco om onze wensen door te spreken. Remco luisterde altijd goed en adviseerde ons tijdens de gesprekken. Zo zijn we tot een mooi design gekomen die Remco vervolgens verder uittekende. Diverse stalen van producten zijn aanwezig of worden opgevraagd zodat je het materiaal kan zien en voelen. Tussentijds kwam Remco nogmaals inmeten en hield hij ons via tekstberichten en foto's goed op de hoogte van de bestellingen en het voor-timmerwerk wat hij in de werkplaats uitvoerde. Toen het zover was om de kasten uiteindelijk te plaatsen en verder af te werken, kwam Remco op tijd en werkte hij zonder rommel en overige afval. Hij had dekens bij zich om de kasten / materialen en onze vloer/muren niet te beschadigen. Helaas is er een kleine beschadiging van de muur ontstaan, doordat hij een draai moest maken bovenaan de trap. Remco en Ivar zijn een paar keer teruggekomen om de puntjes op de i te zetten en daarna nogmaals om het schoonmaakmiddel voor de kasten af te geven. We zijn ontzettend tevreden met de kasten en bevelen Remco en zijn team ten zeerste aan! Zij hebben echt vakwerk afgeleverd.
- Nathalie

Uniek en Professioneel

★★★★★
Via vrienden van ons, in wiens huis Remco een prachtige en originele keuken op maat heeft gemaakt, zijn ook wij in contact gekomen met Remco. De communicatie liep vanaf onze eerste kennismaking zeer prettig en soepel. Ieder contact was helder, duidelijk, overzichtelijk en zéér sympathiek. Wij zijn in Arnhem naar zijn prachtige bedrijf geweest en hij is meerdere keren bij ons thuis geweest. Aangename ontmoetingen die we zeker zullen gaan missen. Hij heeft voor ons, in de woonkamer, een bijzonder mooie klassieke boekenkast gemaakt, een wastafelmeubel op de logeerkamer en een grote kledingkast op maat. We zijn enorm enthousiast over het resultaat en vooral de boekenkast valt enorm op. Dagelijks krijgen we complimenten over dit unieke stukje vakwerk. We genieten er volop van en wat staan onze dierbare boeken er mooi in! Remco is een kunstenaar, een vakman, een zeer getalenteerde ontwerper. Kwalitatief ambachtelijk maatwerk dat vinden wij een omschrijving die bij hem en zijn werk past. Hij komt afspraken na, is goed bereikbaar en benaderbaar en is zéér sympathiek en correct in de omgang. En daarbij heeft hij veel humor en is ieder gesprek met hem zeer aangenaam. We hebben nog meer plannen in ons huis, en zullen, zo mogelijk, in de toekomst zeer zeker opnieuw met Remco afspreken. De wereld is mooier met vakmensen zoals hij. Daar kan menigeen nog wat van leren. Remco, hartelijk dank voor jouw prachtige ontwerpen en het mooie resultaat en hopelijk binnenkort weer eens tot ziens. Altijd welkom voor een kop koffie en een gezellig gesprek. Hans en Marjo
- Hans en Marjo

Via onderstaand formulier kunt u een recensie achterlaten. Laat ons weten wat uw ervaringen zijn met 4uMeubels!

Name
Email
Review Title
Rating
Review Content