Klantenrecensies

Hieronder vindt u een aantal recensies die door onze klanten zijn achtergelaten.
U kunt ook op Werkspot recensies lezen van onze klanten.
Bedankt voor het delen van uw ervaringen!

Vakwerk

★★★★★
Voor een op maat te maken vinylkast voor een interieur in een monumentaal pand waar vloeren, balkenplafonds en muren verre van recht zijn, zijn vakmensen nodig. In Remco en zijn team vonden we wat we zochten. Het fijne communiceren, de heldere afspraken en de gezellige (werk)sfeer bevestigden de juiste keuze in hen. We hebben er even op moeten wachten, maar dit was het meer dan waard. Geduld loont, dat blijkt, en met een prachtig resultaat.
- Cor & Diana

hoekkast met schuine muren

★★★★★
De op maat gemaakte kast is in een ochtend in elkaar gezet en finegetuned op afwijkingen aan de muur. Blij met het resultaat.
- beatrijs van den Brink

Top maatwerk inbouwkasten

★★★★★
We betrekken sinds kort een nieuwbouwwoning. Via onze keukenleverancier zijn we geadviseerd om contact op te nemen met Remco voor het op maat maken van inbouwkasten onder de trap en onder schuine wand op de zolder/2e verdieping. We voerden diverse voorgesprekken bij ons thuis en in de werkplaats van Remco om onze wensen door te spreken. Remco luisterde altijd goed en adviseerde ons tijdens de gesprekken. Zo zijn we tot een mooi design gekomen die Remco vervolgens verder uittekende. Diverse stalen van producten zijn aanwezig of worden opgevraagd zodat je het materiaal kan zien en voelen. Tussentijds kwam Remco nogmaals inmeten en hield hij ons via tekstberichten en foto's goed op de hoogte van de bestellingen en het voor-timmerwerk wat hij in de werkplaats uitvoerde. Toen het zover was om de kasten uiteindelijk te plaatsen en verder af te werken, kwam Remco op tijd en werkte hij zonder rommel en overige afval. Hij had dekens bij zich om de kasten / materialen en onze vloer/muren niet te beschadigen. Helaas is er een kleine beschadiging van de muur ontstaan, doordat hij een draai moest maken bovenaan de trap. Remco en Ivar zijn een paar keer teruggekomen om de puntjes op de i te zetten en daarna nogmaals om het schoonmaakmiddel voor de kasten af te geven. We zijn ontzettend tevreden met de kasten en bevelen Remco en zijn team ten zeerste aan! Zij hebben echt vakwerk afgeleverd.
- Nathalie

Via onderstaand formulier kunt u een recensie achterlaten. Laat ons weten wat uw ervaringen zijn met 4uMeubels!

Name
Email
Review Title
Rating
Review Content