Tuinmeubels

Tuinmeubels

Iedere tuin is weer anders, net als uw wensen en voorkeuren voor de tuinmeubels. We begrijpen dat meubels persoonlijke voorkeur betreft en maatwerk is.

In privacy genieten van het buitenleven doen we in de tuin. Het is geen verbazingwekkende trend dat steeds meer mensen in de tuin investeren. Velen kiezen voor de aanleg van een terras, het plaatsen van een schuur of het uitgraven van een vijver. Dan mag het aanbod aan tuinmeubels natuurlijk niet ontbreken. En ook daarvoor bent u bij 4uMeubels aan het juiste adres.

Tuinmeubels, volledig ontworpen naar wens

Wij zijn gespecialiseerd in maatwerk meubels, dus ook tuinmeubels worden volledig naar uw wens ontwikkeld. Of het nu gaat om een loungeset, tafel of stoelen voor uw tuin. Er wordt altijd gebruik gemaakt van hoogwaardig hout. Ook al staan de meubels het gehele jaar buiten, u zult er dankzij de hoge kwaliteit vele jaren plezier van hebben.

Smaken verschillen. Daarom maken wij gebruik van 3D-software om een tekening te maken die u precies laat zien hoe het eindresultaat van uw tuinmeubels op maat eruit komt te zien.

Wilt u graag meer zien? Neem dan een kijkje op onze Instagram pagina. Of neem contact met ons op om uw wensen te bespreken voor meubilair voor uw tuin.

Interesse?

Ik help u graag verder.