Meubels op maat

Meubels op maat

Veel mensen willen voor hun keuze voor nieuwe meubels niet vastzitten aan de standaard collecties van grote meubelwinkels. Steeds vaker kiest men voor meubels op maat (maatwerk) als het gaat om hun meubels en om goede redenen.

Meubels op maat is een toevoeging aan uw interieur

Het gaat hier immers om meubels die speciaal zijn ontwikkeld naar uw wensen en ze vormen een unieke bijdrage aan uw interieur en de sfeer. Spraakmakend, maar voldoet aan verschillende praktische eisen. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om een onbruikbare ruimte om te toveren tot een praktische en prachtig ogende opbergkast.

De voorwaarde is wel dat er in de uitvoering niet alleen aan uw wensen wordt voldaan, maar er sprake is van duurzaamheid en hoge kwaliteit. Bij 4uMeubels wordt er dan ook uitsluitend gewerkt met hoogwaardige materialen, zoals massief eiken.

Ook al gaat het hier om een ambacht, het betekent niet dat er niet gewerkt wordt met moderne middelen. Bij 4uMeubels krijgt u vooraf 3D-modellen te zien die een duidelijk beeld geven van het eindresultaat. Zo weet u zeker dat u tevreden zal zijn over het eindresultaat.

In ons portfolio of op onze Pinterest inspiratie pagina krijgt u een goed beeld van de vele mogelijkheden. Neem contact op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Interesse?

Ik help u graag verder.